Familie uitje Excellent Pack

Bij het Familie uitje Excellent Pack mag je 3 uur lang gebruik maken van alle attracties in het klimpark. Plezier gaat gepaard met adrenaline waarbij heel veel leuke en spannende attracties door alle familieleden overwonnen worden. Ga steeds een stukje hoger en laat je lekker gaan over het water of klim samen met je gezin door de boomtoppen. Er is van alles te beleven in het gehele klimpark. Maak gebruik van handschoenen voor extra grip op de hindernissen.

Meteen bij binnenkomst staat de koffie voor de hele familie klaar, met een heerlijke muffin. Een warm welkom voordat je de hoogtes gaat uitproberen. Heb je alle obstakels overwonnen? Dan is het tijd voor een heerlijk gezamenlijk sparerib menu op ons gezellige terras. Inclusief chip patatoes en een dot mayo. Dat is pas echt genieten met de hele familie.

Bij alle attracties staat plezier centraal, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Er is geen ervaring vereist en er is natuurlijk altijd begeleiding aanwezig. Dit uitje is inclusief de huur van al het klimmateriaal.

Prijs

€ 50,- p.p.

Inclusief

- Huur klimmateriaal

- Professionele begeleiding

- 3 uur lang klimplezier

- Inclusief koffie compleet én sparerib menu

Extra informatie

- Geen ervaring vereist

- Vanaf 8 jaar en ouder

Vergelijkbare arrangementen

Familieuitje: Ultimate Pack

Probeer met de hele familie alle 8 attracties uit tussen de hoge boomtoppen.
meer info boek direct
Algmene voorwaardenZip&Ropes is onderdeel van Fundustry